MÅNEDENS ANBEFALING – JULI 2018

Oprettet d. 31. juli 2018

Bag om spejlet – om forfatteren Jytte Borberg v/ Mag.art. Peter Borberg.

”Personlig, morsom og kritisk beskrivelse af forfatteren Jytte Borberg. Hendes liv, livsindstilling og arbejdsmåde.”

 

Middelalderhavens planter – med særligt fokus på Alrune og snapseurter v/ Tidl. Statsgartner og chef for Botanisk Have i Vordingborg Flemming Kruse.

”Foredragsholderne gik rundt i haven og fortalte om udvalgte planter i forskellige temabede. De var inspirerende og underholdende og øste ud af deres store viden om planterne. Efter foredragene blev de begge i haven i flere timer, så mange ekstra interesserede kunne henvende sig til dem omkring netop deres yndlingsplanter. Det var en meget berigende eftermiddag.”

 

D-dagen (d.06-06-1944) i Caen i Normandiet v/ Lektor og forfatter Jean-Pierre Mabire.

”Et rigtigt spændende foredrag, af en mand der er født og opvokset i området, hvor invasionen fandt sted og derfor har oplevet hvilke spor det satte sig i befolkning og landskab. Igennem mange år har han sat sig ind i stoffet, og er en populær foredragsholder på Lemvigegnen. Museets store sal var derfor stop fyldt med tilhørere og flere gik forgæves. Dem der blev fik et rigtigt spændende foredrag af en engageret foredragsholder på årsdagen for D Dag.”

 

Bliver vi bedre mennesker af at læse litteratur? v/ Lektor Erik Skyum-Nielsen.

”Erik Skyum-Nielsen er en fantastisk formidler, som kan underholde og lære publikum noget på samme tid. Alle var glade og tilfredse.”