Månedens anbefaling – oktober 2017

Oprettet d. 24. oktober 2017

Street Art v/ Christina Klestrup Hansen
“Fantastisk informativt foredrag. Christina er altid velforberedt og meget vidende.”


Cirkus Europa Michael Kvium v/ Linnea Mølbak Szilas
“Det var forelæserens første foredrag, og her er en perle, man skal passe godt på. Det var så velstruktureret, og så velartikuleret. Flere deltagere roste, at hun var så let at forstå. Vi blev ført igennem Kvium som kunstner og derefter en utrolig interessant gennemgang af udstillingen og dens undertoner og Kviums inspirationskilder. Der var store klapsalver både op til pausen og efter foredraget. Vi kan kun opfordre andre til at gøre brug af Linnea Szilas.”


Fremtidens Landsbyer – Fremtidens Fællesskaber v/ Tyge Mortensen
“Det var et meget inspirerende foredrag fra en dygtig, veloplagt og engageret foredragsholder. Den efterfølgende debat om landsbyernes fremtid viste, at det var et emne og et foredrag, der optog folk.”


Dostojevskij: Forbrydelse og straf v/ Tine Roesen
“Tine Roesen var en vidende og meget levende foredragsholder. På den korte tid nåede hun at formidle generel viden om Rusland i sidste halvdel af det 19. århundrede, præsentere de tre store forfattere i tiden (Turgenjev, Dostojevskij og Tolstoj) og trække hovedlinjerne i Forbrydelse og Straf op. Absolut anbefalelsesværdigt!”


Agnes Henningsen – en let gang på jorden v/ Jutta Bojsen-Møller
“Meget veltilrettelagt foredrag. Glimrende kontakt med tilhørerne.”


Kunst og dannelse v/ Gitte Tandrup
“Foredraget var en stor oplevelse, da vi blev ført ind i, hvordan kunsten gennem tiderne har været med til at danne os som mennesker, ved at pirre og inspirere os. Gitte Tandrup førte os på forunderlig vis ind i den aktuelle udstilling med Marina Abramovic og den måde hun konfronterer os.”