Månedens anbefaling – april 2017

Oprettet d. 5. april 2017

På baggrund af indsendte evalueringer af afholdte forelæsninger fremhæves løbende en række forelæsninger, som har fået særligt gode evalueringer med på vejen eller på anden vis kan fremhæves ud fra en betragtning om aktualitet, nytænkning, formidling m.m.:


Claus Eskildsen og Dansk Grænselære v/ cand.mag. Troels Peter Roland
“Foredraget forløb godt og der var stor interesse og spørgelyst. Flere af tilhørerne var blevet undervist af Claus Eskildsens “Dansk Grænselære” og en enkelt fortalte, at bogen var vigtig for at han og hans familie blev danske efter krigen”.


Om at skrive en sand historie om kolonierne i Vestindien v/ journalist og forfatter Mick Vrå
“Dygtigt, tankefuldt, gode overvejelser om forholdet mellem fakta og fiktion”.


Gys, er den levende? Udstilling om kroppen v/ museumsinspektør og cand.mag. i visuel kultur Naja Rasmussen
“Et forrygende og af og til gysende foredrag. Naja Rasmussen var en oase af viden og dygtig til at sætte udstillingen ind i et filosofisk perspektiv omkring vores holdning til afbildning af kroppen, vores tærskel for intimitet og forholdet til fremtidens robotverden.”


Udforskningen af Mars v/ Lektor på Niels Bohr Instituttet Morten Bo Madsen
“Meget spændende foredrag. Morten Bo Madsen formidlede sit stof med en smittende glæde og entusiasme. Man følte virkelig, at man kom tæt på Mars-programmet med hans personlige erfaringer og anekdoter. Var vældig god til at svare på spørgsmål og have meget fine billeder og film med.”