Torup Bogby Folkeuniversitet

Kontakt:

René Lund Jensen
Mail: renelundj@gmail.com
Mobil: +45 20193920

Torup Bogby Folkeuniversitet
Dyssekilde Station
Stationsvej 1, Torup
3390 Hundested

Hvordan håndterer vi Corona-risikoen?:

I Torup Bogby Folkeuniversitet følger vi myndighedernes retningslinjer for ’Kulturarrangementer med siddende publikummer’. Retningslinjerne finder du her.

Udover disse regler bedes du selv bidrage til forebyggelsen af smitte ved at følge Sundhedsstyrelsens vejledninger, som du finder her.

Torup Forsamlingshus er egentlig godkendt til at huse 120 siddende gæster, men som retningslinjerne foreskriver, kører vi med nedsat kapacitet og sætter kun 40 billetter til salg til kommende foredrag og kurser. Vi følger selvfølgelig løbende med og skulle noget ændre sig i regeringens retningslinjer, vil vi naturligvis tage fornyet stilling til vore forholdsregler. Der vil stå håndsprit fremme, ligesom vi løbende afspritter kontaktflader. Der vil desuden være personale tilstede for at forebygge ophobning af tættere forsamlinger på fællesarealer.

 

Info om Torup Bogby Folkeuniversitet:

Torup Bogby Folkeuniversitet er stiftet i 2020 og tilsluttet Folkeuniversitetets Komitestyrelse.

Folkeuniversitetets formål er at afholde foredrag og kurser om forskningens resultater og metoder. Underviserne er universitetsuddannede eller har en særlig kompetence. De skal desuden være godkendt af en styrelse for folkeuniversiteterne. Der forudsættes ingen forkundskaber eller baggrundsviden for at deltage i undervisningen, og der aflægges ingen eksaminer. Undervisningen foregår, så alle kan være med.

Torup Bogby Folkeuniversitet er tæt forbundet med Torup Bogby, Danmarks første bogby med salg af brugte kvalitetsbøger og afholdelse af forfatterarrangementer.

Formålet med både Torup Bogby og Torup Bogby Folkeuniversitet er at støtte det gode og perspektivrige liv på landet. Bogbyen muliggør et rigere åndsliv og Folkeuniversitetet bidrager med kulturelle aktiviteter, der styrker det lokale fællesskab.

Komite nr.: 1526

Formand: René Lund Jensen

Kasserer: Anja May

Medlemmer: Inger Molich, Jens Thofte, Peter Plant

E-mail: torupbogbyfolkeuniversitet@gmail.com

Konto: Danske Bank, konto 3116-13098689

CVR-nr: 41600063