Slægtsforskning i Skjoldungernes Land: Kom godt i gang med slægtsforskningen

Kathrine Tobiasen
4. oktober 2023 Kl. 19:15 Folkeuniversitet Skjoldungernes Land

TILMELDING NEDERST PÅ SIDEN

 

Det kan lade sig gøre at google sig frem til en masse oplysninger om forfædrene, men resultatet bliver bedst, hvis man starter med at få styr på det grundlæggende og tillægger sig nogle gode forskervaner. Foredraget fortæller om, hvordan man griber forskningen an og introducerer til de vigtigste kilder, birkebøgerne og folketællingerne. Hvor finder vi dem, og hvordan bruges de? Der afsluttes med en god historie, der viser, hvor meget man med lidt held og ihærdighed kan finde frem til om ganske almindelige mennesker i fortiden.

 

Omforedragsholderen

Kathrine Tobiasen er bibliotekar af uddannelse og virkede som sådan i 41 år, inden hun gik på pension. Hun har ved siden af dyrket slægtsforskning i et kvart århundrede og engageret sig i foreningslivet som medlem af Danske Slægtsforskeres bestyrelse. Gennem godt 10 år har hun været redaktør af foreningens magasin, Slægtsforskeren, og har holdt utallige foredrag om emnet.

 

 

Pris: 120 kr. Tilmelding nedenfor. Du kan i stedet tilmelde dig alle fire foredrag i serien Slægtsforskning i Skjoldungernes Land for ialt 380 kr. Derved sparer du 100 kr. For en nærmere beskrivelse og tilmelding, se HER.

 

For nærmere information om serien Slægtsforskning i Skjoldungernes land, kontakt Jesper Brandt, brandt@ruc.dk, mobil 2275 6699

Pris: 120 kr.
Sted: Roskilde Bibliotek