Forårets komme i Skjoldungernes Land for lystfiskerne

v/ Gordon P. Henriksen  

tirsdag 27. april 2021 kl. 19:15
1 gang
Jesper Brandt

Forårets komme i Skjoldungernes Land for lystfiskerne

Denne aften fortæller den landskendte lystfisker, Gordon P. Henriksen, om alt det som lokalområdet har at byde på og deler ud af nogle af sine yndlings pladser og teknikker. Vi kommer ind på alle de vigtigste arter og fiskeri året rundt i Nationalparken og der vil være masser af tips til nybegynderne. Du bliver rustet til selv at planlægge fiskeoplevelser i lokalområdet, men vi går også skridtet dybere og snakker også om hvilken betydning lystfiskeri kan have i forbindelse med reduktion af stress, fællesskaber, bæredygtige måltider og en styrket kontakt med den naturlige verden. Gordon er netop aktuel med sin nye bog ”Et liv i fisk”, som netop tager alle disse emner op, og der vil også være mulighed for at købe et signeret eksemplar denne aften.

Alle deltagerne inviteres også til at deltage i en af fisketurene “Fang din første fisk”, der foregår en række steder i Nationalpark Skjoldungernes Land på lørdage og søndage i maj måned 2021. Turene er gratis og arrangeres af Fishing Zealand  – se mere på fishingzealand.dk

Gordon P. Henriksen, radio-, tv-vært, forfatter og professionel lystfisker, Fishing Zealand. Tidl. Formand for Nationalparkrådet.

 

Pris for foredraget incl. gebyr samt adgang til den efterfølgende tur, 100 kr.  Tilmelding nedenfor.

Du kan i stedet  tilmelde dig alle 6 foredrag om Forårets komme i Nationalpark Skjoldungernes Land til en samlet pris af 450 kr. Læs nærmere ved at klikke HER.

For nærmere information om foredraget skal du henvende dig til Jesper Brandt, brandt@ruc.dk, 2275 6699


100 kr. Du kan i stedet tilmelde dig alle 6 foredrag for 450 kr.