Forårets komme i Skjoldungernes Land for lystfiskerne

v/ Gordon P. Henriksen  

tirsdag 26. april 2022 kl. 19:15
1 gang
Jesper Brandt

TILMELDING NEDERST PÅ DENNE SIDE

 

Forårets komme i Skjoldungernes Land for lystfiskerne

Denne aften fortæller den landskendte lystfisker, Gordon P. Henriksen, om alt det som lokalområdet har at byde på og deler ud af nogle af sine yndlings pladser og teknikker. Vi kommer ind på alle de vigtigste arter og fiskeri året rundt i Nationalparken og der vil være masser af tips til nybegynderne. Du bliver rustet til selv at planlægge fiskeoplevelser i lokalområdet, men vi går også skridtet dybere og snakker også om hvilken betydning lystfiskeri kan have i forbindelse med reduktion af stress, fællesskaber, bæredygtige måltider og en styrket kontakt med den naturlige verden. Gordon er aktuel med sin nye bog ”Et liv i fisk”, som netop tager alle disse emner op, og der vil også være mulighed for at købe et signeret eksemplar denne aften.

Alle deltagerne inviteres også til at deltage i en fisketur med Fishing Zealand et sted i Nationalpark Skjoldungernes Land på weekender i maj/juni måned 2022. Turene er gratis og vil blive arrangeret og annonceret her tidligt på foråret 2022.

Gordon P. Henriksen, radio-, tv-vært, forfatter og professionel lystfisker, Fishing Zealand. Tidl. Formand for Nationalparkrådet.

 

Pris for foredraget incl. gebyr samt adgang til den efterfølgende tur, 100 kr.  Tilmelding nedenfor.

Du kan i stedet  tilmelde dig alle 6 foredrag om Forårets komme i Nationalpark Skjoldungernes Land til en samlet pris af 450 kr. Læs nærmere ved at klikke HER.

For nærmere information om foredraget skal du henvende dig til Jesper Brandt, brandt@ruc.dk, 2275 6699


100 kr. Du kan i stedet tilmelde dig alle 6 foredrag for 450 kr.