Forårets komme i Skjoldungernes Land for Spejderne

v/ Brian Petersen  

tirsdag 24. maj 2022 kl. 19:15
1 gang
Jesper Brandt

TILMELDING NEDERST PÅ DENNE SIDE

 

Forårets komme i Skjoldungernes Land for spejderne

Spejderne er flittige bruger af naturen og ikke mindst af Nationalparken Skjoldungernes land. Det gælder både det grønne og det blå.

Kom og hør hvordan spejderne bruger naturen – og hvorfor,  og hvordan naturen kan bruge spejderne.

Spejderleder Brian Petersen fortæller om spejdernes natursyn og tilgang til naturen, om hvordan spejderne bruger naturen til at udvikle børn og unge til selvstændige og ansvarsfulde personer og samtidig giver dem læring og forståelse for naturen.

Alle deltagerne inviteres til at deltage i en primitiv teltslagning og madlavning over bål i en weekend i slutningen af maj 2022. Det vil blive afholdt indenfor nationalparken, og bliver nærmere annonceret her senest 1. april 2022. Spejderne er klar med nyttige friluft-tips og -tricks, og der vil naturligvis også mulighed for at låne et telt.

Arrangement er gratis, deltagerne skal medbringe egen proviant og sovegrej.

Brian Petersen har mange års erfaring med friluftslivet i både ind og udland med  bjergbestigning, vandring, og kajakroning. Han er træklatre-instruktør, kano-instruktør,  og har deltaget i spejderledertrænings-kursus i Gilwellpark i England.

Han er spejder- og gruppe-leder hos Ræven Skibby trop og flok. Spejdergruppen modtog i 2019 fritidsprisen i Frederikssund kommune

Brian Petersen er formand for Rådet for Nationalpark Skjoldungernes Land, hvor han også repræsenterer Det danske Spejderkorps.

 

Pris 100 kr. Tilmelding nedenfor.

Du kan i stedet  tilmelde dig alle 6 foredrag til en samlet pris af 450 kr. Du kan læse nærmere om hele forelæsningsrækken HER.

For nærmere information om foredraget skal du henvende dig til Jesper Brandt, brandt@ruc.dk, 2275 6699


100 kr. Du kan i stedet tilmelde dig alle 6 foredrag for 450 kr.