PIP Political is Personal

v/ Sara Arnd Linder, bachelor i Government, Diplomacy and Strategi, Master i "History of the Middle East"  

tirsdag 01. oktober 2019 kl. 19:00
1 gang
Gribskov Folkeuniversitet og RAM-huset

Konflikten mellem Israel og Palæstina har varet i alt for mange mange år, og har været så ubegribelig vanskelig at dømme om og forholde sig til. Gribskov Folkeuniversitet forsøger med dette foredrag og denne helt specielle foredragsholder at kaste lys på og se hvad der egentligt sker.

Under den engelske titel – med forkortelsen PiP – gemmer sig et projekt, der handler om, hvordan israelske jødiske og palæstinensiske kvinder er blevet påvirket af den lange konflikt i Mellemøsten. Det er den unge kvinde Sarah Arnd Linder, som siden 2015 har interviewet kvinderne de 2 steder om, hvordan konflikten har berørt og ændret deres liv direkte eller indirekte. Sarah er p.t. bosiddende i Israel på 12. år.

Siden starten af PiP, som er forkortelsen af “Political is Personal” har hun holdt adskillige foredrag om emnet i Israel, Belgien, Tyskland, Danmark og USA. Naturligvis har hun talt med alle disse mennesker på arabisk, og har levet og arbejdet sammen med dem i de 12 år hun har boet i Israel.

Sarah’s far er fra Israel og hendes mor er dansk. De bor i Gilleleje, derfor kommer Sarah ofte tilbage til Danmark.

Der har været interesse og omtale af hendes undersøgelser både fra Bruxelles og fra Canada’s side, og nu har Gribskov Folkeuniversitet også fået chancen for i samarbejde med Ramhuset at invitere hende til at holde sit foredrag i Ramløse.

Sarahs foredrag er på dansk.

I pausen er der mulighed for at købe kaffe og kage.

Såfremt der er ledige pladser, er det muligt at betale kontant ved indgangen.


80