Månedens anbefaling – februar 2018

Til bloggens forside

Månedens anbefaling – februar 2018

15. januar 2018

Thomas Bartholin, 1616 – 1680 – Danmarks første kirurg v/ speciallæge i pædiatri, Jesper Brandt Andersen
“Jesper Brandt Andersen delte i foredraget engageret sin meget store viden om kirurgen Thomas Bartholin og udviklingen af kirurgien og patologien i et foredrag, der strakte sig over to timer. Foredraget tiltrak en del af det publikum, som normalt deltager i foredrag på stedet og dels en række læger med særlig interesse i området.” 


Operaen ‘Pigen fra Vesten’ af Puccini v/ cand.mag. i musik og teatervidenskab Lilo Sørensen
“Lilo Sørensen er en fantastisk formidler. Hun sætter i sin gennemgang af operaens historie og tilblivelse alle de små detaljer fra musikken og opsætningen i spil. Tilhørerne får kendskab til både de tidligste opsætninger, nuværende og specielle amerikanske opsætninger. I hendes foredrag bliver tidens strømninger både i musik og billedkunst bragt i spil. Som kommende operagæst er man klædt godt på til at se denne ikke så kendte opera.”


Kunsthistoriens store mestre v/ mag.art. og kunsthistoriker  Signe Jacobsen
Stor ros til Signe Jacobsen! Fagligt højt indhold med god og humoristisk formidling.


De fremtidige fællesskaber v/ journalist Karen Lumholt
“Et spændende, veltilrettelagt og medrivende foredrag, som blev formidlet på en måde, hvor tilhørerne også kunne stille spørgsmål og komme med deres input til en meget kompetent foredragsholder.”


Forundringsparathed v/ mag.art. i idéhistorie Jørgen Carlsen
“Formidabel foredragsholder, der uden manuskript holdt forsamlingen i sin hule hånd. Relaterede undervejs til højskolesange, som vi sang med Jørgen Carlsen som pianist også

Kommentarer:

Tilføj en kommentar

OBS: Kun tilmeldte komiteer der er loggede ind kan tilføje kommentarer.